Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Νίκη και με μισή ομάδα!!

Αν και με πολλές και σημαντικές απουσίες, πήρε τη νίκη η ομάδα μας στο φιλικό με τον Υψηλάντη, μία ομάδα που έχει ξεκινήσει από νωρίς προετοιμασία και κάνει και κανονικά προπονήσεις.
Η ομάδα μας δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και βρέθηκε να χάνει από το 20'. Την ισοφάριση έφερε ο Β. Χολιασμένος  λίγα λεπτά αργότερα με ωραία ατομική ενέργεια αφού πέρασε δύο παίκτες, και αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου.
Στο Β' ημίχρονο ο Υψηλάντης απείλησε την εστία μας, αλλά ο Λ. Κόκκινος με δύο-τρεις καθοριστικές επεμβάσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στο 60' η ομάδα μας παίρνει το προβάδισμα, όταν ο Β. Τσέλα βγάζει από τα δεξιά μπαλιά στην περιοχή όπου "τσιμπάει" τη μπάλα από τον αντίπαλο ο Β. Χολιασμένος και κάνει το 2-1.
Στη συνέχεια με ωραία ομαδική ενέργεια οι Δ. Μακρής, Β. Τσέλα και Β. Χολιασμένος βγάζουν τον τελευταίο τετ α τετ για να σημειώσει το πρώτο του χατ-τρικ για φέτος και να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα μας.
Ο Η. Ρουσέτης έκανε το 4-1 με ωραία πλασέ σε τετ α τετ και ο Υψηλάντης απλά μείωσε στο τελικό 4-2 με ωραία ατομική ενέργεια του αριστερού μέσου.
Συγχαρητήρια αξίζουν σήμερα και στον "μικρό" της ομάδας μας Μελέτη Καλαντζή, για την εξαιρετική πρώτη εμφάνιση που έκανε! Πολύ καλή εμφάνιση και για τον Χρ. Τσάνγκο που κατέβηκε μετά από τρία χρόνια να βοηθήσει και πάλι την ομάδα μας!
 
Αγωνίστηκαν οι:
Λουκάς Κόκκινος
Βαγγέλης Τσέλα
Κωνσταντίνος Πέππας
Γιώργος Χρήστου
Δημήτρης Χολιασμένος
Τάσος Παπαπαναγιώτου
Ηλίας Ρουσέτης
Δημήτρης Μακρής
Μελέτης Καλαντζής
Λεωνίδας Χρήστου
Βαγγέλης Χολιασμένος

Αλλαγές:
Χρήστος Τσάνγκο
Χρήστος Παπαϊσιδώρου

Αντώνης Μπέλιος