Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο φιλικό!!

Σαρωτική ήταν η ομάδα μας στο φιλικό του Σαββάτου με το Μαυρομάτι. Στο Α' ημίχρονό ήταν ελαφρώς καλύτερη από τους φιλοξενούμενους, ενώ προηγήθηκε προς το τέλος του με γκολ του Η. Ρουσέτη ο οποίος μετά από εξαιρετική μπαλιά του Θ. Γκούμα με εξωτερικό φάλτσο στον κενό χώρο βρέθηκε τετ α τετ και ως συνήθως δεν αστόχησε.
Η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και το δεύτερο γκολ ήρθε μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια. Ο Θ. Γκούμας περνάει εκπληκτική διαγώνια μπαλιά στο Δ. Χολιασμένο κοντά στην τελική γραμμή, για να βγάλει παράλληλη σέντρα από δεξιά στο ύψος της μικρής περιοχής όπου ο Λ. Χρήστου προλαβαίνει τον αντίπαλο αμυντικό γράφοντας το 2-0.
Το 3ο γκολ αντίθετα ήρθε από απίστευτη ατομική ενέργεια του Η. Ρουσέτη, ο οποίος τρέλανε όλο το γήπεδο!! Ξεκίνησε από τη γραμμή του κέντρου αριστερά, πέρασε πέντε παίκτες (!!!!!!) με ωραίες ντρίπλες, βρέθηκε ξανά σε θέση τετ α τετ και φυσικά δεν αστόχησε!  
 Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε όταν ο Θ. Γκούμας έβγαλε σέντρα από τα δεξιά και με κοντινό πλασέ στην κίνηση ο Η. Ρουσέτης νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
 
Αγωνίστηκαν οι:
 1. Λουκάς Κόκκινος
 2. Τάσος Κοροπούλης
 3. Σωτήρης Παπαπαναγιώτου
 4. Κώστας Στεργίου
 5. Δημήτρης Χολιασμένος
 6. Κωνσταντίνος Πέππας
 7. Ηλίας Ρουσέτης
 8. Λεωνίδας Χρήστου
 9. Γιώργος Χρήστου
10. Θοδωρής Γκούμας
11. Βαγγέλης Χολιασμένος
 
Αλλαγές:
12. Τάσος Παπαπαναγιώτου
13. Αντώνης Μπέλιος
14. Χρήστος Παπαϊσιδώρου
15. Νίκος Μπαμπούλας
16. Γιάννης Τζίκας
 
Ας σημειωθεί ότι ο Λουκάς Κόκκινος ξαναφόρεσε τα γάντια του για να υπερασπιστεί τα γκολ-ποστ της ομάδας μας μετά από τρία χρόνια, κι όμως τις δύο φορές που χρειάστηκε να επέμβει δήλωσε παρών!
 
Τέλος, οι παίκτες της ομάδας θέλουμε να ευχηθούμε καλή σεζόν με τις νέες τους ομάδες στους Σπύρο Χρήστου (τερματοφύλακας) και Διαμάντη Ζαχαρία, ελπίζοντας ότι στο κοντινό μέλλον θα τους έχουμε και πάλι συμπαίκτες!