Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη!!

Τη δεύτερη στη σειρά νίκη της πέτυχε η ομάδα μας σήμερα στο γήπεδό μας με αντίπαλο το Μαυρομάτι. Η ομάδα μας ήταν πολύ καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά όπου οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να επιστρέψουν στο παιχνίδι.
Το σκορ άνοιξε νωρίς στο πρώτο ημίχρονο ο Δ. Κοροπούλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ από δική του σέντρα ο Β. Χολιασμένος βγήκε τετ α τετ για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας μας. Πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας κέρδισε φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και ο Δ. Κοροπούλης έστειλε τη μπάλα στο αριστερό γάμα της εστίας των αντιπάλων για να κάνει το 3-0. Λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και το μετέτρεψαν σε γκολ και αυτό ήταν το σκορ του Α' ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Μαυρομάτι ανέβασε απόδοση και πίεσε για να μειώσει αρχικά, αλλά η καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας μας και οι πολλές και σημαντικές αποκρούσεις του Λ. Μπαμπούλα δεν τους άφησαν και το 3-1 ήταν τo τελικό σκορ.

Επόμενο παιχνίδι Κυριακή 1/3 στις 3.30μ.μ. στις Πλαταιές με αντίπαλη την ομάδα που ισοβαθμεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.